ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ LIBIDO ΜΕΣΩ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ LIBIDO ΜΕΣΩ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ

Η απώλεια της λίμπιντο είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει πολλούς άνδρες και γυναίκες σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Συχνά συνδέεται με προβλήματα σχέσεων, άγχος ή κούραση, αλλά μπορεί επίσης να αποτελεί και ένδειξη ιατρικού προβλήματος, όπως μειωμένα επίπεδα ορμονών. Σε περίπτωση που έχετε διαπιστώσει έλλειψη ή μείωση σεξουαλικής επιθυμίας, η οποία επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητα σας και την σχέση σας, θα ήταν καλό να αναζητήσετε την κατάλληλη για εσάς λύση. Η Κβαντική Βιοανάδραση θα μπορούσε να αποτελέσει μία εναλλακτική μέθοδο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου προβλήματος.

ΣΥΧΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ LIBIDO

Πέρα από τα οργανικά προβλήματα που μπορούν να επηρεάσουν την libido (καρδιακές παθήσεις, διαβήτης, υπολειτουργικός θυρεοειδής, μειωμένα επίπεδα οιστρογόνων και τεστοστερόνης, κτλ) και εκτός από τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν σε μία μακροχρόνια σχέση ( απώλεια σεξουαλικής έλξης, ανεπίλυτες συγκρούσεις, κακή επικοινωνία κτλ) πολύ σημαντικός παράγοντας στην μείωση της σεξουαλικής ορμής είναι το οργανικό και ψυχικό στρες. Είναι γενικά παραδεκτό ότι το άγχος και η εξάντληση μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της υγείας σας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής σας ορμής. Όταν αισθάνεστε ότι είστε συνεχώς κουρασμένοι, ανήσυχοι ή στρεσαρισμένοι, είναι λογικό να έχετε μειωμένη libido. Πέρα από αυτό όμως το ψυχικό και σωματικό στρες μπορεί να προκαλέσει μία πληθώρα σεξουαλικών προβλημάτων όπως προβλήματα εκσπερμάτωσης, στυτική δυσλειτουργία, ξηρότητα του κόλπου, αδυναμία οργασμού κτλ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

Η Κβαντική Βιοανάδραση αποτελεί μία εναλλακτική μέθοδο Ενεργειακής Ιατρικής. Είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, δεν απαιτεί λήψη φαρμάκων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την κλασική ιατρική. Στόχος της Κβαντικής Βιονάδρασης είναι η αντιμετώπιση του ψυχικού & οργανικού στρες το οποίο προκαλεί πλήθος προβλημάτων υγείας, ανάμεσα τους κι αυτό της απώλειας σεξουαλικής ορμής (libido). Η ολιστική αντιμετώπιση των συχνών ψυχοσωματικών παραγόντων που επηρεάζουν την σεξουαλική ορμή και η ενεργοποίηση της ψυχικής και σωματικής αυτοίασης που επιτυγχάνει η Κβαντική Βιοανάδραση, έχουν ως αποτέλεσμα των εναρμόνιση νου, σώματος και ψυχής και κατ’ επέκταση την κατάκτηση μιας πιο υγιούς σεξουαλικής ζωής.

Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το τι είναι η Κβαντική Βιοανάδραση, που βασίζεται, για ποιους είναι κατάλληλη καθώς και ποια είναι η διαδικασία των συνεδριών Κβαντικής Βιοανάδρασης.

error: Content is protected! All rights reserved.