ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ


ΚΕΝΤΡΟ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ
Δήλου 23 Κορυδαλλός

(Βρείτε μας στον χάρτη)


 

Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των συνεδριών, μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω της
παρακάτω φόρμας επικοινωνίας ή να καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο που παρατίθεται. Για τον καλύτερο προγραμματισμό του ραντεβού σας, είναι καλό να γνωρίζετε ότι η πρώτη συνεδρία διαρκεί 1,5 ώρα (κόστος 100€) ενώ οι επόμενες διαρκούν 45 λεπτά η κάθε μία (50€). Όσον αφορά την συχνότητα των συνεδριών, το καθορίζουμε μαζί βάση των αναγκών σας και του προγράμματος σας. Η συνήθης συχνότητα είναι ανά 3 εβδομάδες.

Η μέθοδος της Κβαντικής Βιοανάδρασης διενεργείται στο Κέντρο μας από Εναλλακτικό Θεραπευτή με μακρόχρονη εμπειρία στις ολιστικές πρακτικές ενίσχυσης της σωματικής & πνευματικής ευεξίας, πάντοτε με απόλυτο σεβασμό στην Κλασική Ιατρική. Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Αν χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις για το πως γίνονται οι συνεδρίες μπορείτε να μεταβείτε στην αντίστοιχη σελίδα που περιγράφεται η διαδικασία των συνεδριών Κβαντικής Βιονάδρασης. Λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες συνεδρίες μπορείτε να δείτε εδώ, ωστόσο μην διστάσετε να μας καλέσετε για τυχόν απορίες.

    DISCLAIMER : Η Κβαντική Βιοανάδραση δεν θεραπεύει. Ενεργοποιεί την αυτοΐαση μέσω Βιοανάδρασης & Βιοσυντονισμού με στόχο την ψυχική & σωματική ευεξία. Επιπλέον, τόσο η συσκευή Eductor όσο και ο χειριστής της (βιοσυντονιστής) δεν προβαίνουν σε καμία είδους διάγνωση, γνωμάτευση, ή συνταγόγραφηση και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τον εκάστοτε θεράποντα ιατρό και τις συμβουλές του.

    error: Content is protected! All rights reserved.