ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΝΑΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Η απώλεια βάρους, δεν πρέπει να βασίζεται σε γρήγορες ή αμφιλεγόμενες λύσεις που ταλαιπωρούν ή εξασθενούν τον οργανισμό. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο, απαιτεί δέσμευση & συνέπεια από το άτομο, και προϋποθέτει την αλλαγή του τρόπου ζωής του ως προς την υιοθέτηση μιας πιο υγιούς και σωστής διατροφής καθώς και συστηματικής άσκησης. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, η Κβαντική Βιοανάδραση μπορεί να συνεισφέρει στην διατήρηση της εστίασης σας στον στόχο σας καθώς και στην ενίσχυση του μεταβολισμού σας, αντιμετωπίζοντας το οργανικό και συναισθηματικό στρες που έχει προκληθεί εξαιτίας της κακής διατροφής και αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια απώλειας βάρους.

ΟΡΓΑΝΙΚΟ & ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Δεδομένου ότι η χρόνια κακή διατροφή έχει πολύ μεγάλη επίδραση στις χημικές διεργασίες του σώματος, αποτελεί ένα βασικό στρεσογόνο παράγοντα που δημιουργεί οργανικό στρες, επηρεάζοντας δραματικά την υγεία και κατ’επέκταση την καθημερινότητα του ατόμου, το οποίο πολύ συχνά βιώνει παράλληλα και συναισθηματικό στρες καθώς δυσκολεύεται να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες και να φτάσει στον επιθυμητό του στόχο λόγω χαμηλού μεταβολισμού. Ως εκ τούτου η αντιμετώπιση του οργανικού και συναισθηματικού στρες που έχει προκληθεί εξαιτίας της κακής διατροφής, αποτελεί σημαντικό βήμα στην προσπάθεια απώλεια βάρους.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Η Κβαντική Βιοανάδραση αποτελεί μια Εναλλακτική μορφή Θεραπείας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την Κλασική Ιατρική καθώς εστιάζει αποκλειστικά στην πνευματική και σωματική αναζωογόνηση μέσω του περιορισμού του συναισθηματικού & οργανικού στρες.

Με την βοήθεια της εξειδικευμένης συσκευής Eductor ανιχνεύει, καταγράφει και επαναφέρει στα επιθυμητά όρια τις διαταραγμένες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που έχουν προκαλέσει οι στρεσογόνοι παράγοντες στον οργανισμό. Στόχος της Κβαντικής Βιοανάδρασης είναι η ενεργοποίηση της αυτοίασης και κατ’επέκταση όσον αφορά στην απώλεια βάρους, η ενίσχυση του μεταβολισμού και ο έλεγχος της όρεξης, προκειμένου το άτομο να επιτύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα με λιγότερη ψυχολογική πίεση και σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την διαδικασία της Κβαντικής Βιονάδρασης και για το που βασίζεται ή επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού.

error: Content is protected! All rights reserved.